Alfaparf Milano Precious Nature Fig & WalnutBalsam de curățare pentru intarirea parului

Alfaparf Milano Precious Nature Fig & Walnut Balsam de curățare pentru intarirea parului
Alfaparf Milano Precious Nature Fig & Walnut Balsam de curățare pentru intarirea parului
Livrare gratuită
Economisiți
68RON

Economisiți 26%
250 ml
50RON

Cod: ALF01457 | În stoc
1
Coletăria
marți 07.04.2020

Descrierea produsului Alfaparf Milano Precious Nature Fig & Walnut
Caracteristici

Balsamul Alfaparf Milano Precious Nature Fig & Walnut disciplinează părul rebel, fără să-l încarce. Astfel, reprezintă alegerea ideală pentru părul expus la soare sau după colorarea chimică.

Caracteristici:

  • finalizează spălarea părului
  • conferă părului forță și moliciune
  • nu încarcă părul
  • adecvat pentru utilizarea zilnică.

Ingrediente:

  • extract de smochine – redă părului moliciunea și vitalitatea
  • extract de nuc – întărește fibra părului
  • 100% ingrediente naturale

Mod de aplicare:
Se aplică uniform o cantitate mică de balsam pe părul umed, spălat cu șampon. Se lasă să acționeze un timp scurt și se clătește bine cu apă.

Caracteristici

Tipuri de păr
par indisciplinat
Efect
netezirea părului
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Alfaparf Milano

Cosmeticele Alfaparf Milano | Alfaparf Milano - profesionalism și stil italian în îngrijirea părului. Alfaparf Milano este un brand italian de elită în domeniul îngrijirii părului. De 30 de ani creează preparate pentru îngrijirea părului, pentru coafat și vopsele, în colaborare cu diverși stiliști și cu saloanele de frumusețe. La baza fiecărui produs se află cea mai avansată tehnologie și cunoașterea profundă a pieței și a cerințelor stiliștilor și ale tuturor celorlalți clienți.
Toate produsele brandului Alfaparf Milano se remarcă prin calitatea de vârf, datorită cercetărilor pe termen lung și inovațiilor brevetate. Incluzând în denumirea sa numele uneia dintre cele mai importante capitale ale modei din lume, brandul Alfaparf Milano vă garantează că veți fi în ton cu cele mai fierbinți trenduri.
Alfaparf Milano, din grupul Alfaparf, un adevărat gigant internațional în domeniul cosmeticii la cele mai înalte standarde, și-a extins stilul, inspirația și creativitatea italiană în întreaga lume. Oferă milioanelor de consumatori, din Europa până în Asia, produse de lux pentru îngrijirea părului de orice tip, cu efecte vizibile imediat și de lungă durată. Stiliștii profesioniști de pe patru continente folosesc cele mai noi și mai avansate produse pentru coafat ale acestui brand.
Dacă doriți să vă răsfățați părul cu o îngrijire de calitate și cu o stilizare modernă italiană, nu veți greși alegând dintr-o gamă largă de șampoane, balsamuri, măști regeneratoare, seruri de reparare, geluri de coafat, fixative, ceară și alte produse ale brandului Alfaparf Milano, pentru orice cerință a părului dvs.
În colaborare cu stiliștii din întreaga lume, Alfaparf Milano înseamnă străduința zilnică pentru ca părul dvs. să primească doar ce-i mai bun. Mândrie și pasiune...  

Rating Alfaparf Milano Precious Nature Fig & Walnut