Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapyulei hranitor pentru toate tipurile de par

4×
Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy ulei hranitor pentru toate tipurile de par
Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy ulei hranitor pentru toate tipurile de par
Economisiți
107RON

Economisiți 27%
50 ml
78RON

Cod: ALF1180 | În stoc
1
Coletăria
vineri 10.04.2020

Descrierea produsului Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy
Caracteristici

Oferiți părului dvs. o îngrijire de lux. Uleiul clasic de păr Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy îl face mai moale și îi oferă strălucire.

Caracteristici:

  • repară structura deteriorată a părului
  • oferă părului rezistență și flexibilitate
  • previne electrizarea părului
  • dă strălucire părului

Cum se utilizează:
Se poate utiliza în fiecare zi.

Caracteristici

Consistență
ulei
Tipuri de păr
toate tipurile de păr

Despre brand Alfaparf Milano

Cosmeticele Alfaparf Milano | Alfaparf Milano - profesionalism și stil italian în îngrijirea părului. Alfaparf Milano este un brand italian de elită în domeniul îngrijirii părului. De 30 de ani creează preparate pentru îngrijirea părului, pentru coafat și vopsele, în colaborare cu diverși stiliști și cu saloanele de frumusețe. La baza fiecărui produs se află cea mai avansată tehnologie și cunoașterea profundă a pieței și a cerințelor stiliștilor și ale tuturor celorlalți clienți.
Toate produsele brandului Alfaparf Milano se remarcă prin calitatea de vârf, datorită cercetărilor pe termen lung și inovațiilor brevetate. Incluzând în denumirea sa numele uneia dintre cele mai importante capitale ale modei din lume, brandul Alfaparf Milano vă garantează că veți fi în ton cu cele mai fierbinți trenduri.
Alfaparf Milano, din grupul Alfaparf, un adevărat gigant internațional în domeniul cosmeticii la cele mai înalte standarde, și-a extins stilul, inspirația și creativitatea italiană în întreaga lume. Oferă milioanelor de consumatori, din Europa până în Asia, produse de lux pentru îngrijirea părului de orice tip, cu efecte vizibile imediat și de lungă durată. Stiliștii profesioniști de pe patru continente folosesc cele mai noi și mai avansate produse pentru coafat ale acestui brand.
Dacă doriți să vă răsfățați părul cu o îngrijire de calitate și cu o stilizare modernă italiană, nu veți greși alegând dintr-o gamă largă de șampoane, balsamuri, măști regeneratoare, seruri de reparare, geluri de coafat, fixative, ceară și alte produse ale brandului Alfaparf Milano, pentru orice cerință a părului dvs.
În colaborare cu stiliștii din întreaga lume, Alfaparf Milano înseamnă străduința zilnică pentru ca părul dvs. să primească doar ce-i mai bun. Mândrie și pasiune...  

Rating Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy