Alexander McQueen My Queeneau de parfum pentru femei

5×
Alexander McQueen My Queen eau de parfum pentru femei 50 ml
Alexander McQueen My Queen eau de parfum pentru femei 50 ml
50 ml

Cod: AMQ0008 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.

Descriere parfum Alexander McQueen My Queen
Compoziție

Alexander McQueen My Queen este un parfum creat pentru adevaratele regine, ascuns in senzualitate vibranta. Acest parfum rafinat, floral-lemnos, cu accente orientale, iti completeaza in mod perfect tinuta de seara.

Notele de varf ale parfumului Alexander McQueen My Queen sunt compuse din tonuri de violeta eleganta si migdala delicioasa. Apoi, in notele centrale, gasim ascunse esente magice de flori de portocal, heliotrop european, patchouli exotic si mosc pretios. Notele de baza ale parfumului My Queen, sunt dominate de tonurile de lemn de cedru, iris imbietor si vanilie delicata. Extraordinarul parfum pentru femei, marca Alexander McQueen, este perfect pentru seara, in cadrul unui eveniment social, cand te va invalui pe tine si pe toti cei din jur cu aroma sa imbietoare.

Cu parfumul pentru femei Alexander McQueen My Queen te vei transforma in regina fermecatoare si radianta a petrecerii.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
violeta, migdale
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
heliotrop, patchouli, flori de portocal, mosc
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
iris, cedru, vanilie
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Rating Alexander McQueen My Queen5