Al Haramain Concentrated Perfume Oils Occidentalset cadou I. unisex

Al Haramain Concentrated Perfume Oils Occidental set cadou I. unisex
Al Haramain Concentrated Perfume Oils Occidental set cadou I. unisex

Cod: AHR02906 | Acest produs este momentan indisponibil

ulei parfumat 5 x 12 ml

Descriere parfum Al Haramain Concentrated Perfume Oils Occidental
Compoziție

De ce v-ați limita la un singur parfum, când există atâtea? Setul de parfumuri unisex Al Haramain Concentrated Perfume Oils Occidental este modul ideal de a încerca mai multe compoziții parfumate. Alternați parfumurile în funcție de dispoziție sau de ocazie și savurați diversitatea oferită de acest set.

Caracteristici:

  • o posibilitate unică de a încerca mai multe parfumuri de la brandul preferat
  • conține o miniatură de parfum
  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • unisex – pentru bărbați și femei

Setul conține:

  • ulei parfumat 5 x 12 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Al Haramain

Brandul Al Haramain a fost fondat in 1970 in orasul sfant al Islamului - Mecca, Arabia Saudita. Ceva mai tarziu a fost transferata in Dubai. Afacerea este una de familie si prezinta pe piata uleiuri esentiale, parfumuri clasice si deosebite, dar si alte produse foarte interesante. Zona de productie este uimitor de mare, peste 16.000 metrii patrati si in intreaga lume, produsele lor sunt vandute in peste 65 de showroom-uri.

Al Haramain s-a facut remarcat ca fiind combinatia perfecta intre notele orientale arabesti si notele moderne. A castigat teren in fata altor competitori, in principal datorita unui element aparte: lemnul rar de agar (oud). Remarcabila este deasemenea si prezenta notelor floral-picante foarte foarte diferite. Gama Al Haramain este atat de vasta, incat gasim parfumuri pentru toate varstele, indiferent de sex!

Al Haramain, conform propriilor declaratii, lupta pentru a atinge perfectiunea. Prin urmare, se pune un accent mare pe design sau ambalaj. Sticlutele de parfum au designuri orientale somptuoase,  in forma de bol pentru zahar sau de ceai, dar si altele - de unde putem remarca faptul ca se pune mare accent pe originalitate si dezvoltare.

Parfumurile Al Haramain sunt exotice, romantice, senzuale si provocatoare. La dezvoltarea si conceperea lor au contrubuit in permanenta cercetatori si experti in domeniu, ceea ce le dovedeste calitatea. Incercati-le si nu veti regreta...

Al Haramain este dedicat tuturor iubitorilor de parfumuri, celor care pun accent pe calitate si aspect, celor cazuti sub vraja Orientului Mijlociu.

Rating Al Haramain Concentrated Perfume Oils Occidental