Al Haramain Amazing Mukhallatheau de parfum unisex

2×
Al Haramain Amazing Mukhallath eau de parfum unisex
Al Haramain Amazing Mukhallath eau de parfum unisex
100 ml

Cod: AHR0122 | Acest produs este momentan indisponibil
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Al Haramain Amazing Mukhallath
Compoziție

Al Haramain Amazing Mukhallath Eau de Parfum este un parfum irezistibil, cu un parfum unic pentru a vă însoţi toată ziua.

  • parfum lemnos picant
  • parfum unisex – pentru bărbați și femei
  • pentru toată ziua

Compoziție

Note varf
cardamom, ienupar, tamaie
Note inima
galeopsis ladanum, iasomie, stanjenel
Note baza
cihlimbar, vetiver
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Despre brand Al Haramain

Brandul Al Haramain a fost fondat in 1970 in orasul sfant al Islamului - Mecca, Arabia Saudita. Ceva mai tarziu a fost transferata in Dubai. Afacerea este una de familie si prezinta pe piata uleiuri esentiale, parfumuri clasice si deosebite, dar si alte produse foarte interesante. Zona de productie este uimitor de mare, peste 16.000 metrii patrati si in intreaga lume, produsele lor sunt vandute in peste 65 de showroom-uri.

Al Haramain s-a facut remarcat ca fiind combinatia perfecta intre notele orientale arabesti si notele moderne. A castigat teren in fata altor competitori, in principal datorita unui element aparte: lemnul rar de agar (oud). Remarcabila este deasemenea si prezenta notelor floral-picante foarte foarte diferite. Gama Al Haramain este atat de vasta, incat gasim parfumuri pentru toate varstele, indiferent de sex!

Al Haramain, conform propriilor declaratii, lupta pentru a atinge perfectiunea. Prin urmare, se pune un accent mare pe design sau ambalaj. Sticlutele de parfum au designuri orientale somptuoase,  in forma de bol pentru zahar sau de ceai, dar si altele - de unde putem remarca faptul ca se pune mare accent pe originalitate si dezvoltare.

Parfumurile Al Haramain sunt exotice, romantice, senzuale si provocatoare. La dezvoltarea si conceperea lor au contrubuit in permanenta cercetatori si experti in domeniu, ceea ce le dovedeste calitatea. Incercati-le si nu veti regreta...

Al Haramain este dedicat tuturor iubitorilor de parfumuri, celor care pun accent pe calitate si aspect, celor cazuti sub vraja Orientului Mijlociu.

Rating Al Haramain Amazing Mukhallath

4.0
1
1
Vizualizează evaluarea în funcție de caracteristici
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală