Ajutor

1. Gasiţi cu uşurinţă produsul pe care doriti să îl cumpăraţi. Aveţi posibilitatea să utilizaţi lista de categorii din coloana din stanga sau caseta de cautare de sus. Totodată, aveţi posibilitatea să alegeţi pentru a vizualiza produsele numai pentru femei sau numai pentru bărbaţi. Dacă ştiţi numele parfumului dumneavoastră, puteţi sa îl scrieţi direct în caseta de căutare din partea de sus din stanga.

2. După selectarea produsului şi a greutăţii/volumului dorit, utilizaţi butonul de cumpărare prin intermediul căruia puneţi produsele în coş. Apoi, puteţi continua cumpărăturile sau finaliza comanda prin completarea informaţiilor necesare, cum ar fi adresa, modalitatea de plată, etc.
 
3. Confirmaţi comanda şi asta e tot. Simplu, nu?

Dacă aveţi nevoie de îndrumări sau sfaturi, contactaţi-ne prin intermediul Liniei de asistenţă telefonica: 031 22 94 544
 
Vă vom ajuta pe întreg parcursul înregistrări comenzii cu tot ce ţine de cumpărare şi selectarea modului adecvat de transport şi de plată.
 

Mai multe intrebari?

Scrieti-ne la adresa de mail info@notino.ro
Apelati-ne telefonic la: 031 22 94 544
Fiecare din parerile tale este importanta pentru noi

Vreţi să ne întrebaţi ceva? Scrieţi-ne aici, vă rugăm.

Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


După expediere, compania Notino, s.r.o. va procesa datele dumneavoastră, în scopul rezolvării cererii dumneavoastră, în baza unui interes legitim. Aveți dreptul de a vă opuneți. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​​