AirStocking Premier SilkDresuri spray Air Stocking pentru look perfect

AirStocking Premier Silk Dresuri spray Air Stocking pentru look perfect
AirStocking Premier Silk Dresuri spray Air Stocking pentru look perfect
culoare Terracotta 30 g

Cod: AIS00109 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului AirStocking Premier Silk
Caracteristici

Produsul nuanțator pentru picioare AirStocking Premier Silk reprezintă alegerea corectă pentru a avea picioarele netede, elegante și seducătoare.

Caracteristici:

  • uniformizează culoarea pielii
  • asigură aspectul unui bronz natural
  • diminuează imperfecțiunile minore
  • oferă efectul unor ciorapi reali

Cum se utilizează:
Se agită bine flaconul, înainte de utilizare și se pulverizează produsul pe picioare, de la o distanță adecvată. Se lasă să se usuce. Se aplică numai pe pielea curată, uscată și epilată.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Consistență
spray
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand AirStocking

AirStocking - designerii de modă vorbesc despre acest produs ca cea mai mare revoluție de la descoperirea rujului rezistent la sărutat. În 2003, japonezul Yoshiumi Hamada a uimit întreaga lume cu invenția sa - dresurile spray. Acestea au devenit un hit pentru milioane de femei.
AirStocking sunt ciorapi sub formă de pudră lichidă ce conține particule de mătase, care se aplică folosind pulverizatorul. Ca să vă puneți ciorapii, este suficient să pulverizați Airstocking pe picioare. Spre deosebire însă de dresurile clasice, nu vă strâng și nu vă restricționează mișcările.
Purtați și dvs. AirStocking! Puteți alege între mai multe tipuri. De exemplu, produsele premium conțin aminoacizi, care au un efect benefic de hidratare, în timp ce, pe de altă parte, cafeina și extractul de ceai verde permit o mai bună circulație sanguină. Dresurile AirStocking protejează picioarele față de diverși poluanți, substanțe toxice și alergeni, dar nu împiedică respirația naturală a pielii.
Revoluționarele dresuri AirStocking sunt supuse unor teste dermatologice riguroase, care confirmă avantajele acestora față de ciorapii tradiționali. Și, în plus? Dresurile spray AirStocking sunt extrem de practice. Este suficient să aveți pulverizatorul în poșetă, ca să vă puteți „încălța“, practic, oricând și oriunde.  

Rating AirStocking Premier Silk