AirStocking Premier Silk ciorapi aplicati sub forma de spray tonifiant

AirStocking Premier Silk ciorapi aplicati sub forma de spray tonifiant
AirStocking Premier Silk ciorapi aplicati sub forma de spray tonifiant
culoare Terracotta 120 g
132RON

110,00RON / 100 g, incl. TVA
Cod: AIS0016 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 13.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 12.04.2021

Descriere AirStocking Premier Silk
Caracteristici

Nu vă bateți capul cu purtarea dresurilor în lunile calde. Dresurile sub formă de spray nuanțator AirStocking Premier Silk creează imediat un efect de picioare perfecte și vă dau senzația de seducție și de încredere. Compoziția brevetată, îmbogățită cu mătase naturală, înfrumusețează pielea și o protejează față de influențele externe dăunătoare.

Mai mult, nuanțarea ușoară reduce vizibilitatea cicatricilor, a vânătăilor și a varicelor. Acum puteți purta fără frică pantofi cu vârful decupat, în care picioarele cu dresuri spray vor arăta întotdeauna perfect.

Caracteristici:

  • înfrumusețează picioarele, fără a fi necesară purtarea ciorapilor
  • acoperă micile imperfecțiuni, cum ar fi cicatricile, varicele și vânătăile
  • protejează pielea de praf, de bacterii și de alergeni
  • hidratează și stimulează circulația sanguină
  • se poate aplica de mai multe ori pe parcursul zilei
  • doza este suficientă pentru 20–30 de aplicări

Ingrediente:

  • mătase naturală și aminoacizi – hidratează pielea
  • cafeină și extract de ceai verde – stimulează metabolismul și circulația sanguină în interiorul pielii

Aplicare:
Dresurile sub formă de spray se aplică pe pielea curată, uscată și depilată. Agitați energic doza înainte de utilizare și pulverizați pe picioare, de la o distanță de cca 20 centimetri. Apoi întindeți uniform stratul cu mâna și lăsați să se usuce. Înlăturați prin spălarea pielii cu săpun.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Consistență
fluid
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand AirStocking

AirStocking - designerii de modă vorbesc despre acest produs ca cea mai mare revoluție de la descoperirea rujului rezistent la sărutat. În 2003, japonezul Yoshiumi Hamada a uimit întreaga lume cu invenția sa - dresurile spray. Acestea au devenit un hit pentru milioane de femei.
AirStocking sunt ciorapi sub formă de pudră lichidă ce conține particule de mătase, care se aplică folosind pulverizatorul. Ca să vă puneți ciorapii, este suficient să pulverizați Airstocking pe picioare. Spre deosebire însă de dresurile clasice, nu vă strâng și nu vă restricționează mișcările.
Purtați și dvs. AirStocking! Puteți alege între mai multe tipuri. De exemplu, produsele premium conțin aminoacizi, care au un efect benefic de hidratare, în timp ce, pe de altă parte, cafeina și extractul de ceai verde permit o mai bună circulație sanguină. Dresurile AirStocking protejează picioarele față de diverși poluanți, substanțe toxice și alergeni, dar nu împiedică respirația naturală a pielii.
Revoluționarele dresuri AirStocking sunt supuse unor teste dermatologice riguroase, care confirmă avantajele acestora față de ciorapii tradiționali. Și, în plus? Dresurile spray AirStocking sunt extrem de practice. Este suficient să aveți pulverizatorul în poșetă, ca să vă puteți „încălța“, practic, oricând și oriunde.  

Rating AirStocking Premier Silk