AirStocking Leg Make-upmake-up pentru picioare

1×
AirStocking Leg Make-up make-up pentru picioare
AirStocking Leg Make-up make-up pentru picioare
20 g
17RON

Cod: AIS0032 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 16.04.2020

Descrierea produsului AirStocking Leg Make-up
Caracteristici

Ciorapii pulverizați AirStocking Leg Make-up creează rapid și ușor efectul picioarelor perfecte.

Caracteristici:

  • creează efectul unor picioare perfect netede și mătăsoase

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Consistență
spray
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand AirStocking

AirStocking - designerii de modă vorbesc despre acest produs ca cea mai mare revoluție de la descoperirea rujului rezistent la sărutat. În 2003, japonezul Yoshiumi Hamada a uimit întreaga lume cu invenția sa - dresurile spray. Acestea au devenit un hit pentru milioane de femei.
AirStocking sunt ciorapi sub formă de pudră lichidă ce conține particule de mătase, care se aplică folosind pulverizatorul. Ca să vă puneți ciorapii, este suficient să pulverizați Airstocking pe picioare. Spre deosebire însă de dresurile clasice, nu vă strâng și nu vă restricționează mișcările.
Purtați și dvs. AirStocking! Puteți alege între mai multe tipuri. De exemplu, produsele premium conțin aminoacizi, care au un efect benefic de hidratare, în timp ce, pe de altă parte, cafeina și extractul de ceai verde permit o mai bună circulație sanguină. Dresurile AirStocking protejează picioarele față de diverși poluanți, substanțe toxice și alergeni, dar nu împiedică respirația naturală a pielii.
Revoluționarele dresuri AirStocking sunt supuse unor teste dermatologice riguroase, care confirmă avantajele acestora față de ciorapii tradiționali. Și, în plus? Dresurile spray AirStocking sunt extrem de practice. Este suficient să aveți pulverizatorul în poșetă, ca să vă puteți „încălța“, practic, oricând și oriunde.  

Rating AirStocking Leg Make-up