AirStocking Diamond LegsDresuri spray Air Stocking SPF 25

AirStocking Diamond Legs Dresuri spray Air Stocking SPF 25
AirStocking Diamond Legs Dresuri spray Air Stocking SPF 25
culoare 03 Vacation Terra-Cotta 56,7 g
111RON

Cod: AIS0049 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Coletăria
marți 17.12.2019
Ridicare personală
miercuri 18.12.2019
  • Descrierea produsului
  • Despre brand
  • Rating

Descrierea produsului AirStocking Diamond Legs

Ciorapii pulverizați AirStocking Diamond Legs creează rapid și ușor efectul picioarelor perfecte.

Caracteristici:

  • întărește și fortifică pielea picioarelor
  • produsul este rezistent la apă

Cum se utilizează:
Se aplică numai pe pielea curată, uscată și epilată.

Despre brand AirStocking

AirStocking - designerii de modă vorbesc despre acest produs ca cea mai mare revoluție de la descoperirea rujului rezistent la sărutat. În 2003, japonezul Yoshiumi Hamada a uimit întreaga lume cu invenția sa - dresurile spray. Acestea au devenit un hit pentru milioane de femei.
AirStocking sunt ciorapi sub formă de pudră lichidă ce conține particule de mătase, care se aplică folosind pulverizatorul. Ca să vă puneți ciorapii, este suficient să pulverizați Airstocking pe picioare. Spre deosebire însă de dresurile clasice, nu vă strâng și nu vă restricționează mișcările.
Purtați și dvs. AirStocking! Puteți alege între mai multe tipuri. De exemplu, produsele premium conțin aminoacizi, care au un efect benefic de hidratare, în timp ce, pe de altă parte, cafeina și extractul de ceai verde permit o mai bună circulație sanguină. Dresurile AirStocking protejează picioarele față de diverși poluanți, substanțe toxice și alergeni, dar nu împiedică respirația naturală a pielii.
Revoluționarele dresuri AirStocking sunt supuse unor teste dermatologice riguroase, care confirmă avantajele acestora față de ciorapii tradiționali. Și, în plus? Dresurile spray AirStocking sunt extrem de practice. Este suficient să aveți pulverizatorul în poșetă, ca să vă puteți „încălța“, practic, oricând și oriunde.  

Rating AirStocking Diamond Legs