Air WickBotanica Island Rose & African Geranium spray pentru camera cu aromă de trandafiri

Air Wick Botanica Island Rose & African Geranium spray pentru camera cu aromă de trandafiri
Air Wick Botanica Island Rose & African Geranium spray pentru camera cu aromă de trandafiri
237 ml

Cod: ARW00184 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Air Wick Botanica Island Rose & African Geranium
Compoziție

Odorizantul de cameră Air Wick Botanica Island Rose & African Geranium parfumează minunat încăperile, cu o singură pulverizare. Datorită efectului imediat, te poți bucura de aroma plăcută oricând dorești.

Caracteristici:

  • parfum proaspăt
  • parfum de fructe
  • parfum floral

Ingrediente:

  • conține uleiuri esențiale

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție

Categoria parfumurilor de interior
fresh

Despre brand Air Wick

Air Wick – fermecătoare parfumuri de interior, care creează în fiecare încăpere o atmosferă unică. Istoria parfumată a brandului Air Wick a început în 1943, când oferea, în Statele Unite, produse parfumate pentru casă. Datorită interesului în creștere, vânzarea parfumurilor Air Wick s-a extins în Canada, în Australia și în Europa. În prezent, produsele Air Wick sunt disponibile în peste 60 de țări.

Brandul Air Wick oferă fermecătoare lumânări parfumate, difuzori de aromă, spray-uri de cameră și alte odorizante de aer portabile. Oferta parfumurilor Air Wick este foarte diversificată. De la parfumuri florale și de fructe, până la cele gurmande sau citrice. Puteți alege un parfum care să vă poarte cu gândul la tropice sau, dimpotrivă, unul care să vă aducă un plus de confort acasă. Cu Air Wick puteți fi sigur de o casă frumos parfumată și atrăgătoare, o reflecție a personalității dvs.

Rating Air Wick Botanica Island Rose & African Geranium