Air Wick Aqua Mist Freesia & Jasmine

odorizant de camera 345 ml

Air Wick Aqua Mist Freesia & Jasmine odorizant de camera 345 ml
Air Wick Aqua Mist Freesia & Jasmine odorizant de camera 345 ml
odorizant de camera 345 ml

Cod: AWI2921 | Acest produs este momentan indisponibil
Air Wick Aqua Mist Freesia & Jasmine
odorizant de camera 345 ml

Descriere parfum Air Wick Aqua Mist Freesia & Jasmine

Odorizantul de cameră Air Wick Aqua Mist Freesia & Jasmine creează în interior un mediu parfumat și o atmosferă plăcută. Neutralizează mirosurile și combate instantaneu aromele nedorite din încăpere.

Caracteristici:

  • parfum floral

Cum se utilizează:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. În cazul în care conținutul difuzorului intră în contact cu pielea, aceasta se spală imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti cu apă timp de câteva minute.

Compoziție

Caracterul parfumurilor pentru casă
florale

Despre brand Air Wick

Air Wick – fermecătoare parfumuri de interior, care creează în fiecare încăpere o atmosferă unică. Istoria parfumată a brandului Air Wick a început în 1943, când oferea, în Statele Unite, produse parfumate pentru casă. Datorită interesului în creștere, vânzarea parfumurilor Air Wick s-a extins în Canada, în Australia și în Europa. În prezent, produsele Air Wick sunt disponibile în peste 60 de țări.

Brandul Air Wick oferă fermecătoare lumânări parfumate, difuzori de aromă, spray-uri de cameră și alte odorizante de aer portabile. Oferta parfumurilor Air Wick este foarte diversificată. De la parfumuri florale și de fructe, până la cele gurmande sau citrice. Puteți alege un parfum care să vă poarte cu gândul la tropice sau, dimpotrivă, unul care să vă aducă un plus de confort acasă. Cu Air Wick puteți fi sigur de o casă frumos parfumată și atrăgătoare, o reflecție a personalității dvs.

Rating Air Wick Aqua Mist Freesia & Jasmine

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!