Agent Provocateur Petale Noireau de parfum pentru femei

Agent Provocateur Petale Noir eau de parfum pentru femei 30 ml
Agent Provocateur Petale Noir eau de parfum pentru femei 30 ml
30 ml

Cod: APR0058 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Agent Provocateur Petale Noir
Compoziție

Parfumul Agent Provocateur Petale Noir , cu aroma sa senzuală, te transportă instantaneu într-o fermecătoare grădină orientală, aflată în plină floare.

  • parfum floral
  • pentru femeia romantică
  • pentru fiecare zi

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
lotus, frunze de violete, zambila, bergamota, magnolie, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
osmanthus heterophyllus, lacramioare, stanjenel, heliotrop, trandafir, Ylang-Ylang, extras din portocala amara, coacaze negre
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
benzoin, tabac, piele, patchouli, galeopsis ladanum, iasomie, ghimbir, cedru, mosc, vetiver, lichen, lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Agent Provocateur

Parfum Agent Provocateur  | Agent Provocateur este un brand modern ce are ca principal obiect de activitate comercializarea de lenjerie intima. Englezul Joseph Correa a pus bazele acestei companii in anul 1994. Strategia de dezvoltare Agent Provocateur a fost clara si s-a indreptat spre cresterea calitatii si a popularitatii produselor. In anul 2000 afacerea a intrat si in lumea parfumurilor, un pas ce s-a dovedit foarte reusit tocmai datorita aromelor interesante si placute dar foarte distincte, fiecare produs prezentand un ansamblu de particularitati.

Rating Agent Provocateur Petale Noir