Agent ProvocateurMaitresse Eau de Parfum pentru femei

5×
Agent Provocateur Maitresse Eau de Parfum pentru femei
Agent Provocateur Maitresse Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: APR0010 | Acest produs este momentan indisponibil

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

Descriere Agent Provocateur Maitresse
Compoziție

Arma seducției absolute este apa de parfum Agent Provocateur Maitresse! Aroma oriental – florală vă învăluie într-o aură senzuală și delicată în același timp. Evidențiază feminitatea interioară și nu vă lasă să treceți neobservată.

  • oriental - floral
  • pentru femeiea senzuală
  • potrivit pentru zi și ocazii speciale

Compoziția parfumului
Notele de vârf vă surprind cu o combinație unică de ylang - ylang proaspăt, lotus alb delicat și violetă. Inima aromei are acorduri florale de iasomie și trandafir seducător, aldehide și osmanthus heterophyllus. Notele de bază vă învăluie ca o eșarfă in aromele delicate de piele, pachouli, iris, chihlimbar și mosc.

Povestea parfumului
Aspectul rafinat al sticlei și esența seducătoare și misterioasă cu accente oriental - florale emană feminitate și senzualitate.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
violeta, lotus, Ylang-Ylang
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
osmanthus heterophyllus, iasomie, aldehide, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, mosc, patchouli, iris, piele
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Agent Provocateur

Parfum Agent Provocateur  | Agent Provocateur este un brand modern ce are ca principal obiect de activitate comercializarea de lenjerie intima. Englezul Joseph Correa a pus bazele acestei companii in anul 1994. Strategia de dezvoltare Agent Provocateur a fost clara si s-a indreptat spre cresterea calitatii si a popularitatii produselor. In anul 2000 afacerea a intrat si in lumea parfumurilor, un pas ce s-a dovedit foarte reusit tocmai datorita aromelor interesante si placute dar foarte distincte, fiecare produs prezentand un ansamblu de particularitati.

Rating Agent Provocateur Maitresse4