Agent Provocateur Eau Emotionnelleeau de toilette pentru femei

1×
Agent Provocateur Eau Emotionnelle eau de toilette pentru femei
Agent Provocateur Eau Emotionnelle eau de toilette pentru femei
50 ml

Cod: APR0003 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Agent Provocateur Eau Emotionnelle
Compoziție

Agent Provocateur Eau Emotionnelle este un parfum de zi, floral-lemnos, destinat femeilor provocatoare si sexy!

Aroma parfumului Eau Emotionnelle va va captiva simturile prin acordurile picante de piper roz, imbinate cu note de coriandru si rozmarin, iasomie, magnolie, gardenie si ceai alb.Baza parfumului Eau Emotionnelle este una lemnoasa, aromele de baza fiind date de acorduri de cedru si mosc.

Asemenea parfumului, flaconul Eau Emotionnelle este sexy, decorat in roz, cu o panglica neagra in jurul capacului.

Parfumul a fost lansat in anul 2006.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
piper, rozmarin, coriandru
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
gardenie, Ylang-Ylang, iasomie, ceai, magnolie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, cedru, mosc, vetiver
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Agent Provocateur

Parfum Agent Provocateur  | Agent Provocateur este un brand modern ce are ca principal obiect de activitate comercializarea de lenjerie intima. Englezul Joseph Correa a pus bazele acestei companii in anul 1994. Strategia de dezvoltare Agent Provocateur a fost clara si s-a indreptat spre cresterea calitatii si a popularitatii produselor. In anul 2000 afacerea a intrat si in lumea parfumurilor, un pas ce s-a dovedit foarte reusit tocmai datorita aromelor interesante si placute dar foarte distincte, fiecare produs prezentand un ansamblu de particularitati.

Rating Agent Provocateur Eau Emotionnelle