Aēsop Hair Shineulei hidratant pentru par uscat si indisciplinat

Aēsop Hair Shine ulei hidratant pentru par uscat si indisciplinat
Aēsop Hair Shine ulei hidratant pentru par uscat si indisciplinat
25 ml
164RON

Cod: AES0092 | 4 de buc. în stoc
1
Coletăria
vineri 10.04.2020

Descrierea produsului Aēsop Hair Shine
Caracteristici

Uleiul de păr Aēsop Hair Shine oferă părului îngrijirea pe care o merită. După aplicare, părul va fi moale și plin de strălucire.

Caracteristici:

  • hrănește în profunzime
  • hidratează și conferă părului moliciune
  • dă strălucire părului
  • nu încarcă părul

Cum se utilizează:
Nu se clătește.

Caracteristici

Consistență
ulei
Tipuri de păr
păr uscat

Despre brand Aēsop

Cosmeticele australiene Aēsop oferă o îngrijire de primă clasă, pentru față, păr și piele. Brandul Aēsop a fost înființat în Melbourne în 1987 și oferă ingrediente de cea mai bună calitate, pe bază de plante, cu accent pe detalii și pe plăcerea senzorială.

Produsele cosmetice Aēsop sunt bogate, mai ales, în antioxidanți naturali, care luptă eficient împotriva efectelor nedorite ale radicalilor liberi. Radicalii liberi contribuie la îmbătrânirea prematură a pielii și la aspectul nesănătos al acesteia. Aplicarea locală a antioxidanților, direct pe față, pe piele și pe păr, contribuie la repararea și la protejarea celulelor de la suprafață. Rezultatul este un aspect sănătos și tineresc.

Toate produsele cosmetice Aēsop sunt testate în laborator și prezintă siguranță și eficiență dovedite. Îngrijește-ți frumusețea cu cosmeticele australiene Aēsop - sunt unice și mai ales eficiente!

Rating Aēsop Hair Shine