Acqua di Parma Profumo

eau de parfum pentru femei 100 ml

1×
Acqua di Parma Profumo eau de parfum pentru femei 100 ml
Acqua di Parma Profumo eau de parfum pentru femei 100 ml
Livrare gratuită
1.285RON

Economisiți 30%
100 ml
899RON

Cod: ADP0585 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 28.08.2019
Ridicare personală
miercuri 28.08.2019
Acqua di Parma Profumo
100 ml | 899RON

Descriere parfum Acqua di Parma Profumo

  • parfum floral
  • pentru femeia individualistă
  • pentru fiecare zi

Compoziție

Note varf
bergamota, bujor, Ylang-Ylang
Note inima
galeopsis ladanum, iasomie, trandafir bulgaresc
Note baza
lemn de santal, mosc, patchouli, vetiver
Grupe de parfumuri
chypre, lemnoase

Despre brand Acqua di Parma

Calitate, eleganță, creativitate și exclusivitate - aceste atribute însoțesc parfumurile Acqua di Parma, de peste 100 de ani.

Acqua di Parma este un brand de nișă exclusivist, fondat în 1916 în centrul vechiului oraș italian Parma. Aici, într-un mic atelier artizanal, maeștrii parfumieri au creat o aromă modernă, ușoară și proaspătă, esențial diferită de apele de colonie de origine germană, mai grele și mai intense. Prima Eau de Cologne italiană a fost formată în întregime din ingrediente naturale, iar compoziția sa a rămas neschimbată până astăzi.

Apa de colonie Acqua di Parma Colonia a devenit simbolul anilor 30 ai secolului trecut. Tot în această perioadă și-a dobândit și emblematicul său look - flaconul în stil art deco, inseparabil de imaginea brandului, până în ziua de astăzi. Succesul internațional a venit în a 2-a jumătate a secolului 20, când Acqua di Parma a devenit o casă de parfumuri exclusivistă, intens căutată, literalmente un cult în cercurile din înalta societate.

Brandul și-a menținut statutul său de lux până în prezent, iar acum portofoliul său conține o gamă largă de parfumuri pentru femei și bărbați. Încearcă și tu parfumul pentru femei Acqua di Parma Profumo sau parfumul pentru bărbați Acqua di Parma Colonia Oud, ca să cunoști îndeaproape valoarea ingredientelor de calitate, a producției italiene și a măiestriei prestigioșilor artizani parfumieri.

Rating Acqua di Parma Profumo

Adaugă o nouă recenzie

5.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală