Acqua di Parma Colonia Leathereau de cologne pentru bărbați

Acqua di Parma Colonia Leather eau de cologne pentru bărbați
Acqua di Parma Colonia Leather eau de cologne pentru bărbați
Livrare gratuită
1.139RON

Economisiți 30%
180 ml
799RON

Cod: ADP0813 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 29.01.2020
Ridicare personală
miercuri 29.01.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Acqua di Parma Colonia Leather
Compoziție

Acqua di Parma Colonia Leather EAU de Parfum este un parfum foarte senzual si captivant de care tu și cei din jur vă veți îndrăgosti.

  • parfum citric
  • parfum pielos
  • parfum aromatic
  • pentru gentlemanul modern
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziție

Note varf
limette, portocala Braziliana
Note inima
petitgrain - ulei de portocala amara, trandafir
Note baza
piele, lemn de cedru, lemn de guaiac
Grupe de parfumuri
citrice, pieloase

Despre brand Acqua di Parma

Calitate, eleganță, creativitate și exclusivitate - aceste atribute însoțesc parfumurile Acqua di Parma, de peste 100 de ani.

Acqua di Parma este un brand de nișă exclusivist, fondat în 1916 în centrul vechiului oraș italian Parma. Aici, într-un mic atelier artizanal, maeștrii parfumieri au creat o aromă modernă, ușoară și proaspătă, esențial diferită de apele de colonie de origine germană, mai grele și mai intense. Prima Eau de Cologne italiană a fost formată în întregime din ingrediente naturale, iar compoziția sa a rămas neschimbată până astăzi.

Apa de colonie Acqua di Parma Colonia a devenit simbolul anilor 30 ai secolului trecut. Tot în această perioadă și-a dobândit și emblematicul său look - flaconul în stil art deco, inseparabil de imaginea brandului, până în ziua de astăzi. Succesul internațional a venit în a 2-a jumătate a secolului 20, când Acqua di Parma a devenit o casă de parfumuri exclusivistă, intens căutată, literalmente un cult în cercurile din înalta societate.

Brandul și-a menținut statutul său de lux până în prezent, iar acum portofoliul său conține o gamă largă de parfumuri pentru femei și bărbați. Încearcă și tu parfumul pentru femei Acqua di Parma Profumo sau parfumul pentru bărbați Acqua di Parma Colonia Oud, ca să cunoști îndeaproape valoarea ingredientelor de calitate, a producției italiene și a măiestriei prestigioșilor artizani parfumieri.

Rating Acqua di Parma Colonia Leather