Acqua di Parma Colonia Intensa Oud

eau de cologne unisex 2 x 30 ml

Acqua di Parma Colonia Intensa Oud eau de cologne unisex 2 x 30 ml
Acqua di Parma Colonia Intensa Oud eau de cologne unisex 2 x 30 ml
2 x 30 ml

Cod: ADP0670 | Acest produs este momentan indisponibil
Acqua di Parma Colonia Intensa Oud
2 x 30 ml

Descriere parfum Acqua di Parma Colonia Intensa Oud

Parfumul Acqua di Parma Colonia Intensa Oud este cât se poate de modern, cu o carismă inconfundabilă și perfect pentru a-ți atinge toate obiectivele.

  • parfum aromatic
  • pentru bărbatul modern și încrezător
  • pentru toată ziua

Compoziție

Note varf
citrice
Note inima
agar, amyris, coriandru
Note baza
mosc, piele
Grupe de parfumuri
lemnoase

Despre brand Acqua di Parma

Calitate, eleganță, creativitate și exclusivitate - aceste atribute însoțesc parfumurile Acqua di Parma, de peste 100 de ani.

Acqua di Parma este un brand de nișă exclusivist, fondat în 1916 în centrul vechiului oraș italian Parma. Aici, într-un mic atelier artizanal, maeștrii parfumieri au creat o aromă modernă, ușoară și proaspătă, esențial diferită de apele de colonie de origine germană, mai grele și mai intense. Prima Eau de Cologne italiană a fost formată în întregime din ingrediente naturale, iar compoziția sa a rămas neschimbată până astăzi.

Apa de colonie Acqua di Parma Colonia a devenit simbolul anilor 30 ai secolului trecut. Tot în această perioadă și-a dobândit și emblematicul său look - flaconul în stil art deco, inseparabil de imaginea brandului, până în ziua de astăzi. Succesul internațional a venit în a 2-a jumătate a secolului 20, când Acqua di Parma a devenit o casă de parfumuri exclusivistă, intens căutată, literalmente un cult în cercurile din înalta societate.

Brandul și-a menținut statutul său de lux până în prezent, iar acum portofoliul său conține o gamă largă de parfumuri pentru femei și bărbați. Încearcă și tu parfumul pentru femei Acqua di Parma Profumo sau parfumul pentru bărbați Acqua di Parma Colonia Oud, ca să cunoști îndeaproape valoarea ingredientelor de calitate, a producției italiene și a măiestriei prestigioșilor artizani parfumieri.

Rating Acqua di Parma Colonia Intensa Oud

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!