Acqua di Parma Colonia Colonia Club

set cadou II.

Acqua di Parma Colonia Colonia Club set cadou II.
Acqua di Parma Colonia Colonia Club set cadou II.
Acqua di Parma Colonia Colonia Club set cadou II.
Reducere specială
489RON
Reducere 38%
Eau de Cologne 100 ml + Gel de dus 75 ml + After Shave Balsam 75 ml
305RON

Cod: ADP01016 | 1 de buc. în stoc

Continutul este cu un procentaj mai scazut | Conținutul produsului: 99%

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 29.03.2019
Ridicare personală
vineri 29.03.2019
Acqua di Parma Colonia Colonia Club
Eau de Cologne 100 ml + Gel de dus 75 ml + After Shave Balsam 75 ml | 305RON

Compoziție

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Acqua di Parma

Calitate, eleganță, creativitate și exclusivitate - aceste atribute însoțesc parfumurile Acqua di Parma, de peste 100 de ani.

Acqua di Parma este un brand de nișă exclusivist, fondat în 1916 în centrul vechiului oraș italian Parma. Aici, într-un mic atelier artizanal, maeștrii parfumieri au creat o aromă modernă, ușoară și proaspătă, esențial diferită de apele de colonie de origine germană, mai grele și mai intense. Prima Eau de Cologne italiană a fost formată în întregime din ingrediente naturale, iar compoziția sa a rămas neschimbată până astăzi.

Apa de colonie Acqua di Parma Colonia a devenit simbolul anilor 30 ai secolului trecut. Tot în această perioadă și-a dobândit și emblematicul său look - flaconul în stil art deco, inseparabil de imaginea brandului, până în ziua de astăzi. Succesul internațional a venit în a 2-a jumătate a secolului 20, când Acqua di Parma a devenit o casă de parfumuri exclusivistă, intens căutată, literalmente un cult în cercurile din înalta societate.

Brandul și-a menținut statutul său de lux până în prezent, iar acum portofoliul său conține o gamă largă de parfumuri pentru femei și bărbați. Încearcă și tu parfumul pentru femei Acqua di Parma Profumo sau parfumul pentru bărbați Acqua di Parma Colonia Oud, ca să cunoști îndeaproape valoarea ingredientelor de calitate, a producției italiene și a măiestriei prestigioșilor artizani parfumieri.

Rating Acqua di Parma Colonia Colonia Club

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!