Acqua di Parma Colonia Clubeau de cologne unisex

2×
Acqua di Parma Colonia Club eau de cologne unisex
Acqua di Parma Colonia Club eau de cologne unisex
Livrare gratuită
679RON

Economisiți 14%
180 ml
587RON

Cod: ADP0803 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 21.01.2020
Ridicare personală
marți 21.01.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Acqua di Parma Colonia Club
Compoziție

Parfumul unisex Acqua di Parma Colonia Club este perfect pentru femeile și bărbații care iubesc independența şi trăiesc conform propriilor norme.

  • parfum aromatic
  • parfum lemnos
  • parfum de fructe
  • parfum unisex – pentru bărbați și femei
  • pentru zi, mai ales pentru vreme caldă

Compoziție

Note varf
menta, petitgrain - ulei de portocala amara, aroma de mandarine si portocale, extras din portocala amara, bergamota, lamaie
Note inima
geranium, salvie, galbanum
Note baza
ambra, mosc, vetiver
Grupe de parfumuri
lemnoase, aromatice

Despre brand Acqua di Parma

Calitate, eleganță, creativitate și exclusivitate - aceste atribute însoțesc parfumurile Acqua di Parma, de peste 100 de ani.

Acqua di Parma este un brand de nișă exclusivist, fondat în 1916 în centrul vechiului oraș italian Parma. Aici, într-un mic atelier artizanal, maeștrii parfumieri au creat o aromă modernă, ușoară și proaspătă, esențial diferită de apele de colonie de origine germană, mai grele și mai intense. Prima Eau de Cologne italiană a fost formată în întregime din ingrediente naturale, iar compoziția sa a rămas neschimbată până astăzi.

Apa de colonie Acqua di Parma Colonia a devenit simbolul anilor 30 ai secolului trecut. Tot în această perioadă și-a dobândit și emblematicul său look - flaconul în stil art deco, inseparabil de imaginea brandului, până în ziua de astăzi. Succesul internațional a venit în a 2-a jumătate a secolului 20, când Acqua di Parma a devenit o casă de parfumuri exclusivistă, intens căutată, literalmente un cult în cercurile din înalta societate.

Brandul și-a menținut statutul său de lux până în prezent, iar acum portofoliul său conține o gamă largă de parfumuri pentru femei și bărbați. Încearcă și tu parfumul pentru femei Acqua di Parma Profumo sau parfumul pentru bărbați Acqua di Parma Colonia Oud, ca să cunoști îndeaproape valoarea ingredientelor de calitate, a producției italiene și a măiestriei prestigioșilor artizani parfumieri.

Rating Acqua di Parma Colonia Club