Acqua di Parma Collezione Barbiere

ulei pentru bărbierit pentru barbati 30 ml

Acqua di Parma Collezione Barbiere ulei pentru bărbierit pentru barbati 30 ml
Acqua di Parma Collezione Barbiere ulei pentru bărbierit pentru barbati 30 ml
215RON

Economisiți 16%
ulei pentru bărbierit pentru barbati 30 ml
180RON

Cod: ADP0645 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 27.08.2019
Ridicare personală
marți 27.08.2019
Acqua di Parma Collezione Barbiere
ulei pentru bărbierit pentru barbati 30 ml | 180RON

Descriere parfum Acqua di Parma Collezione Barbiere

Uleiul de ras pentru bărbați Acqua di Parma Collezione Barbiere completează perfect parfumul din aceeași serie, transformând fiecare bărbierit într-o experiență de lux. Uleiul înmoaie perfect barba, permițând astfel un bărbierit precis. După ras, pielea este plăcută, netedă, revigorată și fără semne de iritare neplăcute.

Despre brand Acqua di Parma

Calitate, eleganță, creativitate și exclusivitate - aceste atribute însoțesc parfumurile Acqua di Parma, de peste 100 de ani.

Acqua di Parma este un brand de nișă exclusivist, fondat în 1916 în centrul vechiului oraș italian Parma. Aici, într-un mic atelier artizanal, maeștrii parfumieri au creat o aromă modernă, ușoară și proaspătă, esențial diferită de apele de colonie de origine germană, mai grele și mai intense. Prima Eau de Cologne italiană a fost formată în întregime din ingrediente naturale, iar compoziția sa a rămas neschimbată până astăzi.

Apa de colonie Acqua di Parma Colonia a devenit simbolul anilor 30 ai secolului trecut. Tot în această perioadă și-a dobândit și emblematicul său look - flaconul în stil art deco, inseparabil de imaginea brandului, până în ziua de astăzi. Succesul internațional a venit în a 2-a jumătate a secolului 20, când Acqua di Parma a devenit o casă de parfumuri exclusivistă, intens căutată, literalmente un cult în cercurile din înalta societate.

Brandul și-a menținut statutul său de lux până în prezent, iar acum portofoliul său conține o gamă largă de parfumuri pentru femei și bărbați. Încearcă și tu parfumul pentru femei Acqua di Parma Profumo sau parfumul pentru bărbați Acqua di Parma Colonia Oud, ca să cunoști îndeaproape valoarea ingredientelor de calitate, a producției italiene și a măiestriei prestigioșilor artizani parfumieri.

Rating Acqua di Parma Collezione Barbiere

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!