Acqua di Parma Nobile Acqua Nobile Gelsominoeau de toilette pentru femei

Acqua di Parma Nobile Acqua Nobile Gelsomino eau de toilette pentru femei
Acqua di Parma Nobile Acqua Nobile Gelsomino eau de toilette pentru femei
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
619RON

Economisiți 44%
125 ml
349RON

Cod: ADP0664 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Coletăria
marți 14.04.2020

Descriere parfum Acqua di Parma Nobile Acqua Nobile Gelsomino
Compoziție

  • parfum floral
  • pentru femeia senzuală
  • pentru toată ziua

Compoziție

Compozitie
petitgrain - ulei de portocala amara, extras din portocala amara, iasomie, bergamota, lamaie, mandarina
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Acqua di Parma

Calitate, eleganță, creativitate și exclusivitate - aceste atribute însoțesc parfumurile Acqua di Parma, de peste 100 de ani.

Acqua di Parma este un brand de nișă exclusivist, fondat în 1916 în centrul vechiului oraș italian Parma. Aici, într-un mic atelier artizanal, maeștrii parfumieri au creat o aromă modernă, ușoară și proaspătă, esențial diferită de apele de colonie de origine germană, mai grele și mai intense. Prima Eau de Cologne italiană a fost formată în întregime din ingrediente naturale, iar compoziția sa a rămas neschimbată până astăzi.

Apa de colonie Acqua di Parma Colonia a devenit simbolul anilor 30 ai secolului trecut. Tot în această perioadă și-a dobândit și emblematicul său look - flaconul în stil art deco, inseparabil de imaginea brandului, până în ziua de astăzi. Succesul internațional a venit în a 2-a jumătate a secolului 20, când Acqua di Parma a devenit o casă de parfumuri exclusivistă, intens căutată, literalmente un cult în cercurile din înalta societate.

Brandul și-a menținut statutul său de lux până în prezent, iar acum portofoliul său conține o gamă largă de parfumuri pentru femei și bărbați. Încearcă și tu parfumul pentru femei Acqua di Parma Profumo sau parfumul pentru bărbați Acqua di Parma Colonia Oud, ca să cunoști îndeaproape valoarea ingredientelor de calitate, a producției italiene și a măiestriei prestigioșilor artizani parfumieri.

Rating Acqua di Parma Nobile Acqua Nobile Gelsomino