Acqua di Parma Collezione Barbiereexfoliant facial

Acqua di Parma Collezione Barbiere exfoliant facial
Acqua di Parma Collezione Barbiere exfoliant facial
pentru bărbați 150 ml

Cod: ADP01258 | Acest produs este momentan indisponibil
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Acqua di Parma Collezione Barbiere
Compoziție

Exfoliantul de față Acqua di Parma Collezione Barbiere îndepărtează perfect celulele moarte ale pielii, lăsând tenul moale și radiind aroma parfumului din aceeași colecție.

Caracteristici:

  • îndepărtează celulele epiteliale moarte
  • netezește și catifelează pielea
  • produsul este creat special pentru nevoile pielii bărbătești
  • înlătură punctele negre și excesul de sebum

Cum se utilizează:
Se aplică pe fața umedă, prin masaj delicat și se clătește atent cu apă. A se evita zona ochilor.

Compoziție

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Acqua di Parma

Calitate, eleganță, creativitate și exclusivitate - aceste atribute însoțesc parfumurile Acqua di Parma, de peste 100 de ani.

Acqua di Parma este un brand de nișă exclusivist, fondat în 1916 în centrul vechiului oraș italian Parma. Aici, într-un mic atelier artizanal, maeștrii parfumieri au creat o aromă modernă, ușoară și proaspătă, esențial diferită de apele de colonie de origine germană, mai grele și mai intense. Prima Eau de Cologne italiană a fost formată în întregime din ingrediente naturale, iar compoziția sa a rămas neschimbată până astăzi.

Apa de colonie Acqua di Parma Colonia a devenit simbolul anilor 30 ai secolului trecut. Tot în această perioadă și-a dobândit și emblematicul său look - flaconul în stil art deco, inseparabil de imaginea brandului, până în ziua de astăzi. Succesul internațional a venit în a 2-a jumătate a secolului 20, când Acqua di Parma a devenit o casă de parfumuri exclusivistă, intens căutată, literalmente un cult în cercurile din înalta societate.

Brandul și-a menținut statutul său de lux până în prezent, iar acum portofoliul său conține o gamă largă de parfumuri pentru femei și bărbați. Încearcă și tu parfumul pentru femei Acqua di Parma Profumo sau parfumul pentru bărbați Acqua di Parma Colonia Oud, ca să cunoști îndeaproape valoarea ingredientelor de calitate, a producției italiene și a măiestriei prestigioșilor artizani parfumieri.

Rating Acqua di Parma Collezione Barbiere