Abercrombie & Fitch Authenticset cadou II. pentru femei

Abercrombie & Fitch Authentic set cadou II. pentru femei
Abercrombie & Fitch Authentic set cadou II. pentru femei

Cod: ABE01818 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Parfum 50 ml + lapte de corp 200 ml

Descriere parfum Abercrombie & Fitch Authentic
Compoziție

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin Abercrombie & Fitch Authentic , frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Caracteristici:

  • bucură orice femeie
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou

Setul conține:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • lapte de corp 200 ml

Compoziție

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Abercrombie & Fitch

p>Parfumurile Abercrombie & Fitch |Abercrombie & Fitch este un brand care are o poveste cu adevărat lungă. Creatorul de modă a apărut încă din anul 1982, iar acum a devenit o adevărată celebritate. Chiar dacă se axează în principal pe moda pentru tineret, care preferă un stil lejer şi sportiv, oferă de fapt mult mai mult.
Parfumurile Abercrombie & Fitch nu sunt atât de cunoscute ca alte mărci, dar cu atât mai mult vă vor surprinde prin compoziţia acestora, destinată celor care sunt tineri, fie fizic fie în spirit.
Abercrombie & Fitch sunt deosebite prin faptul că nu îşi dezvăluie esenţa imediat după aplicare. Trebuie să daţi timp parfumului să se dezvăluie, iar abia după aceea îi veţi putea savura magia.

Rating Abercrombie & Fitch Authentic