Treci la conținutul principal

test_Eyeko

test_Eyeko

Brandul britanic de produse cosmetice Eyeko – specialistul în make-up-ul perfect al ochilor. Ca lider în domeniul make-up-ului pentru ochi, Eyeko oferă un portofoliu larg de rimeluri, eyelinere, farduri și produse pentru sprâncene. Filozofia brandului constă în dorința de a spori încrederea în sine a femeilor și de a le face să se simtă bine prin intermediul unei game de produse inovatoare care facilitează oricui realizarea unui cat eye irezistibil sau separarea și curbarea perfectă a genelor. 

Brandul Eyeko a fost fondat în 1999 de Nina Leykind și soțul ei, Max, inspirați de idolii feminini din anii '60, când ochii perfect evidențiați erau accentul principal al machiajului. Printre modelele de urmat și sursele de inspirație ale Ninei se numără nume precum Twiggy, Audrey Hepburn, Francoise Hardy, Sophie Loren, Brigitte Bardot și Jane Birkin. În 2011, brandul și-a îndreptat atenția către rimeluri, oferind rimeluri în tuburi care pot fi strânse pentru a preveni uscarea.

Compania Eyeko este renumită pentru rimelurile sale inovatoare și de înaltă calitate, pentru eyelinerele lichide și gelurile pentru sprâncene, numărându-se printre mărcile de cult ale multor redactori, make-up artiști și influenceri din întreaga lume. Printre ambasadorii notabili se află Alexa Chung, fost consultant creativ la Eyeko.

Accentuați-vă privirea și fiți irezistibilă. Cu siguranță merită să încercați mascara de cult Eyeko Black Magic Mascara sau mascara Eyeko Lash Alert Mascara pentru volum și ondulație. Gelul pentru sprâncene Eyeko Brow Gel va rezolva problema sprâncenelor rebele, iar eyelinerul lichid Eyeko Black Magic vă va ajuta să trasați liniile perfecte. 

întregul text ascundeți textul