Treci la conținutul principal

Glowy look cu brandul Collistar

Brandul Collistar vă oferă un aspect radiant și natural bronzat în orice moment al anului! Aveți nevoie doar de câteva produse selectate și de o rutină skincare extrem de eficientă, pe care am alcătuit-o pentru dvs. pas cu pas. 

Pasul 1 - Exfoliere

Peeling facial cu zahăr Collistar Idro-Attiva Melting Exfoliating Face Gel

Începeți cu un scut curat. Acest exfoliant cu zahăr vă va lăsa tenul curat și catifelat. Microgranulele de zahăr efectuează o exfoliere delicată și elimină impuritățile de pe față. Extractul regenerator de bujor are efect antioxidant și îngrijește tenul în timpul curățării.

întregul text ascundeți textul

Pasul 2 - Ser facial autobronzant

Concentrat autobronzant pentru față Collistar Magic Drops Face Self-Tanning Concentrate

Sunt de ajuns doar câteva picături și într-o oră vă puteți bucura de un ten natural bronzat, ca după o zi de plajă. Iar beneficiile bestseller-ului nostru de la Collistar nu se opresc aici. Concentratul Magic Drops conține, în plus, și vitamina E, care hidratează tenul și previne îmbătrânirea prematură, acționând astfel și ca un serum.

întregul text ascundeți textul

Pasul 3 - Cremă de față

Cremă de netezire Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Cream Face And Neck

Crema celebră de la Collistar are o consistență bogată care se topește pe față, reducând ridurile și favorizând o regenerare profundă. Ingredientele active, care includ acid hialuronic, peptide biomimetice și celule de măceș, pătrund adânc în ten pentru a umple eficient ridurile de pe față și gât.

întregul text ascundeți textul

Pasul 4 - Ser protector

Collistar Protective Drops SPF 50

Știați că până la 80% din semnele vizibile ale îmbătrânirii tenului sunt cauzate de razele UV? De aceea, nu ar trebui să vă lipsească din trusa de cosmetice un produs de îngrijire pentru ten care să conțină factor de protecție solară, respectiv SPF. Ultimul pas al rutinei glowy Collistar conține exact ceea ce aveți nevoie – picături de protecție Collistar Protective Drops SPF 50. Creează la nivelul tenului un scut care îl protejează de razele solare și de poluarea aerului. Textura lejeră se absoarbe rapid, este potrivită sub make-up și rezistă la transpirație. În plus, luminează și uniformizează frumos tenul.

întregul text ascundeți textul