4711Ice eau de cologne pentru bărbați

1×
4711 Ice eau de cologne pentru bărbați
4711 Ice eau de cologne pentru bărbați
400 ml

Cod: 4710081 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere 4711 Ice
Compoziție

Un clasic atemporal, care celebrează eleganța bărbatului și carisma sa naturală. Apa de colonie pentru bărbați 4711 Ice devine rapid o parte indispensabilă a personalității dvs.

  • parfum aromatic, cu tonuri ierboase
  • parfum de fructe
  • un parfum jucăuș, de care nu vă plictisiți niciodată
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
violeta, bergamota, ananas
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
menta, lacramioare, pruna, piersica
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru, cihlimbar, mosc alb
Grupe de parfumuri
aromatice, de fructe

Despre brand 4711

Parfumuri 4711 / 4711- este o denumire destul de originala pentru parfumuri , a căror origine este strâns legata de Germania. Johann Maria Farina,o emigranta italiana, care a dat nastere primului ei parfum în jurul secolului al 18-lea, creând compania Eau de Colonge. Dupa mai multe disensiuni de familie  şi de crize in familia Farina, a fost abordată denumirea 4711, care era de fapt numărul casei.

Rating 4711 Ice1